szerző:
hvg.hu

A focista autók általában Bentley-k, Ferrarik, Porschék. És néha nem, azok az igazán figyelemre méltók.

Lehet nem kedvelni a Real Madrid védőjét Sergio Ramost, de most nagyot húzott. Pontosabban, annyi történt, hogy születésnapjára kapott a testvérétől egy ritkaságnak számító régiséget, és azzal ment edzésre, ami rögtön bejárta a sajtót.

Sergio Ramos (@sergioramos) által megosztott bejegyzés,

A spanyol autógyártás egyik korai terméke a SEAT 600-as, ami lényegében egy Fiat, egy ilyen példányt kapott, mint látható, makulátlan állapotban a királyi futballcsapat védője.

A kocsin ott virít az SR4-es matrica is utalva a játékos mezszámára. Nem valószínű, hogy trendfordulót jelent majd a nagy Mercedeseket kedvelő focisták körében egy ilyen régiség, de mint egyedi jelenség kiváló.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!