szerző:
hvg.hu

A jelentősen átalakított Jeeppel a sofőr egy rendkívül meredek sziklafalra próbált meg felkapaszkodni.

Amikor valaki elkezd a városi terepjárókról beszélni, az off-road autózás szerelmesei általában csak a fejüket csóválják, hiszen a divatos SUV-ok döntő többsége valószínűleg nem tudna megbirkózni az olyan tereppel, ahová az off-road járgányokkal mennek. Attól azonban még nekik is elakadna a lélegzetük, amit ez a jelentősen átalakított Jeep művel.

A Facebookra néhány napja felkerült videót már több mint 1 millióan látták, amin egyáltalán nem csodálkozunk. A kocsi ugyanis egy méretes sziklafalra, szinte függőleges helyzetben kapaszkodik fel, majd jut fel a "csúcsra". Mindehhez persze kellett az is, hogy rendesen átdolgozzák az autót, de azért ne feledkezzünk meg a sofőrről sem, akinek a hidegvére is kellett ehhez a mutatványhoz.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!