szerző:
hvg.hu

A bőr használata egyfajta prémium érzést kölcsönöz az autóknak – de ennek a Lexusnak biztosan nem.

Számos olyan autót mutattunk már, ahol a mesterek úgy gondolták, értenek az autó átalakításához – aztán viszont kiderült, hogy a valóság ennek tökéletesen ellentmond. Amikor a lelkesedésből nincs hiány, csak a szaktudásból, akkor születnek a sufnituningolt autók.

Ezek általában olyan kocsik, amik a jószándék ellenére is szörnyen néznek ki. Az alábbi képen látható Lexus LS 400-ra viszont még jóindulattal sem lehetne azt mondani, hogy a mester fejében volt egyfajta elképzelés, hogy hogyan nézzen ki a kocsi, csak aztán a kézügyessége miatt nem olyan lett a végeredmény, mint a "poszteren".

Az alábbi kép a Redditre feltöltve kelt önálló életre. Hogy ki és miért készítette, rejtély, de az látszik, hogy nem spórolt a bőrrel. Csakhogy az anyag nem az autó utasterébe, hanem a külsejére került szóval a szaki kvázi becsomagolta az autót. Van ebben minden: kanapé, bokszkesztyű, és mintha még a filmekből ismerős "gumiszoba" falát is ráépítették volna a kocsira.

©

Akinek nem lenne elég a látvány, az itt találhat még sufnituningolt autókat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!