szerző:
hvg.hu

A Renault Mégane RS Cup sofőrje 200 km/h-s tempó felett egy közeledő autóra lett figyelmes a visszapillantóban.

A német autópályán gyakran készítenek olyan videót a sofőrök, amelyben szó szerint tövig nyomott gázpedállal, bőven 200 km/h-s sebesség felett szelik a kilométereket a kocsival. Ilyenkor sok mindenre számít az ember, de arra valószínűleg a legkevésbé sem, hogy balról simán leelőzik. Márpedig ebben a videóban éppen ez történt.

A feltöltő leírása szerint a sofőr egy Renault Mégane RS Cup volánja mögött gondolta úgy, hogy odalép egy kicsit a gázra. Már javában 200 km/h-s sebesség felett volt az autó, amikor a visszapillantóban egy közeledő autót látott felbukkanni. Le is húzódott a kocsijával, mellette pedig egy Porsche Panamera Turbo húzott el. Bár a Renault sofőrje nagyjából 250 km/h-s sebességet diktált, a Porsche úgy ment el mellette, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Bár Porschéról van szó, szóval valamilyen szinten természetes is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!