szerző:
hvg.hu

Egy ember meg is sérült, amikor a gyanúsított részegen autózott a településen.

Gyenesdiáson, a Kossuth Lajos utca és a Mandulás utca kereszteződésében egy Cadillac sofőrje előbb frontálisan nekihajtott egy Suzukinak, majd egy - az út szélén parkoló - Volkswagennek is nekiütközött, ezt követően megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A baleset következtében a Suzukit vezető 77 éves sármelléki férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

©

A helyszínre érkező rendőrök a beszerzett adatok alapján azonosították a baleset feltételezett okozóját, akinek az autója az ütközés következtében a közelben üzemképtelenné vált. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a 69 éves svájci állampolgárságú férfi alkoholt fogyasztott vezetés előtt, amit igazolt is az alkoholszonda.

Az egyenruhások előállították férfit, gyanúsítottként hallgatták kihallgatták majd, bűnügyi őrizetbe vették.

©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!