szerző:
hvg.hu

Idén akár már egy igen jól felszerelt vadonatúj autó árát is el lehet költeni egyetlen F1-belépőre, de legalább a cserébe kapott élmény garantáltan életre szóló lesz.

A Forma 1 új tulajdonosa tavaly indította az úgynevezett F1 Experiences szolgáltatást, melynek keretein belül a száguldó cirkusz legkomolyabb rajongói minden korábbinál közelebb kerülhetnek a valódi F1-es élményekhez. Aminek persze alaposan meg is kérik az árát.

2017-ben a Hungaroringen a Legend csomag jelentette a plafont, mely háromnapos belépésre és mindenféle VIP szolgáltatás igénybevételére feljogosító és egy több éjszakás luxushoteles szállást is magában foglaló csomag tavaly mintegy 2,7 millió forintba került.

Idén viszont felbukkant egy még ennél is exkluzívabb csomag, az Ultimate Legend. Természetesen ebben is benne van a luxusszállodás elhelyezés és megannyi VIP szolgáltatás, az igazi hozzáadott érték pedig a lehetőség egy kétszemélyes F1 autó kipróbálására. A profi pilóta által vezetett versenyautóval 2 kört lehet majd megtenni a július magyar nagydíj keretein belül - a komplett élménycsomag ára 24 700 euró, vagyis átszámítva mintegy 7,7 millió forint.

A magyar Forma 1-es nagydíjat idén július utolsó hétvégéjén rendezik meg. A legolcsóbb hétvégi állójegy 90 euróba (28 ezer forint) kerül.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!