szerző:
hvg.hu

A 35 éves kiskunhalasi sofőr még vasárnap törte össze autóját, de kiderült, nem ez volt az egyetlen probléma vele.

Kiskunhalas külterületén, a Szalai dűlőn közlekedett a Keceli út irányából 2018. június 10-én éjjel 1 óra körül egy 35 éves helyi lakos egy Ladával. A helyszíni szemle adatai szerint haladása során nekiütközött egy kerítésnek. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a járműben anyagi kár keletkezett. A sofőrrel szemben felmerült az ittasság gyanúja, ezt a légalkoholmérő készülék pozitív értéke is alátámasztotta.

©
©

Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a kiskunhalasi férfit a helyi járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. Kiderült az is, hogy a személygépkocsit ideiglenesen kivonták a forgalomból. A sofőrt gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!