szerző:
hvg.hu

Szegeden egy közúti ellenőrzésen állították meg Ambrus Attila autóját a rendőrök.

Elvették a rendőrök Ambrus Attila jogosítványát, miután egy közúti ellenőzés során az általa megfújt alkoholszonda pozitív értéket mutatott – számolt be róla a Blikk.

A beszámoló szerint körülbelül két hete volt Szegeden egy fesztivál vendégeként, de nem merte az autóját a Tisza-parton hagyni, ezért vasárnap hajnalban át akarta vinni a kocsiját a szállására. Mint kiderült, előző este megivott két feles pálinkát, ezt mutatta ki az általa megfújt alkholoszonda.

Ambrus azt nyilatkozta, közúti ellenőrzésről volt szó, sokakat megállítottak a rendőrök, nemcsak őt. Azt egyelőre nem tudja, mennyi időre vonhatják be a jogosítványát, de azt mondta, ez nem jelent problémát, sofőrje is van, és a felesége is tud vezetni.

(A borítókép archív felvétel, 2012 janurárjában készült.)

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!