szerző:
hvg.hu

A feltehetően ittas sofőr nem jutott messzire a helyi kocsmától, személyi sérülés csodával határos módon nem történt.

Vasárnap 11 óra körül hatalmas csattanást lehetett hallani Solymár központjában, a Templom térnél. Mint kiderült, egy a téren található kocsmában feltehetően alkoholt fogyasztott személy az indulástól számítva alig 50 méterre jutott a kocsijával, és nagy lendülettel nekicsapódott egy kőből készült virágtartónak, amit néhány méterrel arrébb lökött.
©
©

A középkorú férfi ezt követően padlógázt adott és újabb mintegy 50 métert tett meg jelentősen sérült autójával, majd pedig egy gyalogos-átkelőhely közelében egy az út jobb szélén parkoló kisbuszba csapódott. A kisbusz és az előtte álló két jármű kisebb mértékben sérült, a balesetet okozó személy Fordja viszont jelentős károkat szenvedett, számos légzsákja kinyílt.

©

A helyszínre gyorsan kiérkeztek a tűzoltók, a mentők és a rendőrök, az intézkezdés cikkünk írásakor még tart. A sofőr karcolásokkal megúszta a történteket és szerencsére egyetlen járókelő sem sérült meg a baleset során.

©

 

©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Háromszáz milliárdnyi Mészáros-vagyon vált láthatóvá

Háromszáz milliárdnyi Mészáros-vagyon vált láthatóvá

Trump nem hisz a CIA-nak

Trump nem hisz a CIA-nak

Csökkent forgalom, emelkedett a BUX

Csökkent forgalom, emelkedett a BUX

Prostitúciós botrány a Jobbikban?

Prostitúciós botrány a Jobbikban?

Cáfol a minisztérium: nem berendelték a követet, csak beszélgetett

Cáfol a minisztérium: nem berendelték a követet, csak beszélgetett

2019-től máshogy mérjük a kilogrammot, most a másodperc átalakítása következik

2019-től máshogy mérjük a kilogrammot, most a másodperc átalakítása következik