szerző:
hvg.hu

A repülőtér felé vezető oldalon nem lehet közlekedni.

Két autó ütközött össze a főváros XIX. kerületében, a repülőtérre vezető úton a KöKi Terminál bevásárló- és irodaközpontnál.

Az első információk szerint a balesetben négyen sérültek meg. Az egyik járműbe egy ember beszorult, őt a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki az autóból.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök lezárták az út Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér felé vezető forgalmi sávját – közölte a rendőrség, azt kérve, hogy az autósok kerüljék el az érintett útszakaszt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!