szerző:
hvg.hu

Az akcióban majdnem a gyújtogató is ottmaradt.

A New York-i rendőrség keres egy embert, aki videón látható módon felgyújtott egy benzinkutat. Az eset nyomán egy másik ember is súlyosan megsérült a közelben.

A jelenet Staten Island egyik benzinkútján zajlott, és az látható, hogy a férfi a kútoszlop körül is kilocsolja a benzint, majd megtankol egy üzemanyagkannát. A töltőpisztolyt sem rakja vissza, hanem csak eldobja, majd egy papírdarabot meggyújt és rádobja a gyúlékony folyadékra.

Ezt követően heves lángok csapnak fel, amelyek elérik a férfit is, aki viszont el tudott futni. Mint látható, a benzinkút automata tűzoltó berendezése szinte azonnal bekapcsolt, de egy közelben lévő 21 éves férfit elértek a lángok, őt kórházba vitték.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!