szerző:
hvg.hu

Hiába idős egy autó, attól függetlenül ugyanúgy le kell zárni, mint egy újat. Ha nem, akkor bottal üthetjük a nyomát.

Bácsalmáson parkolt 2018. augusztus 16-án 22 óra és augusztus 17-én 5 óra 25 perc között egy Volkswagen Golf típusú személygépkocsi. A jármű a jelenlegi adatok szerint nyitva volt, és benne volt az indítókulcsa is, aminek segítségével egy ismeretlen elkövető ellopta az autót.

©

Az eltulajdonított gépjárművet Bácsalmás egyik dűlőútján találták meg. Ez követően a nyomozók és a közterületi állomány elfogta a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 26 éves helyi férfit, aki beismerő vallomást tett. Vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a bácsalmási nyomozók.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!