szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A sofőr valószínűleg nem nézett bele a visszapillantóba, inkább futásnak eredt a sziréna hallatán.

Rengeteg olyan videót találni az interneten, amit egy rendőrautó fedélzeti kamerája örökített meg, és amiben azt látni, ahogy egy bűnözőt próbálnak elkapni. A rendőrautó ilyenkor villogva-szirénázva próbál lépést tartani, vagy próbálja megállásra készítetni a sofőrt – több kevesebb sikerrel. A dolog vége ugyanis sokszor az, hogy a bűnöző megáll a kocsival, majd abból kipattanva megpróbál futva elmenekülni üldözői elől. Valami hasonlót láthatunk egy nemrég készített videóban is (az időbélyeg nem a helyes dátumot mutatja), csakhogy ezúttal hatalmas öngólt lőtt a személyautó sofőrje.

A történet ott kezdődött, hogy valaki tűz miatt riasztotta a tűzoltókat, ahová szirénázva meg is indult egy egység. Az egyik kereszteződésnél azonban utolértek egy ezüst színű Honda Accordot, így várták, hogy az esetleg elengedje őket. De nem engedte.

A sofőr valószínűleg azt gondolta, hogy rendőrök érkeztek a kocsi mögé, akik érte jöttek, ezért fogta magát, kiugrott az autóból majd hanyatt-homlok menekülni kezdett. A dolgot nemcsak a tűzoltók, de a környéken ácsorgók is döbbenten nézték.

Hogy a férfit végül a rendszám (és a felvétel) alapján megtalálták-e a rendőrök, azt nem lehet tudni, az mindenesetre azonnal kiderült, hogy nem a világ leghiggadtabb emberéről van szó.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A szaúdi trónörökös bűnös, de Washington érdekből nem bünteti

A szaúdi trónörökös bűnös, de Washington érdekből nem bünteti

Katalizátortolvajokat fogtak el a szekszárdi rendőrök

Katalizátortolvajokat fogtak el a szekszárdi rendőrök

Ez a különleges pillangó egy elszáradt falevélnek álcázza magát

Ez a különleges pillangó egy elszáradt falevélnek álcázza magát