szerző:
hvg.hu

Kinek, hogyan telt a hétvégéje?

Az autósport, mint szokás mondani veszélyes üzem, különösen a Nürburgring Nordschleifén, amely az egyik legrizikósabb pálya világon. Most hétvégén újabb áldozatát szedte a trükkös pálya, szerencsére csak egy Porsche 911 GT3 a komoly sérültje, a pilóta nem.

Az elég látványosra sikerült eset a Flugpatz nevű szakaszán történt a pályának és legalább kilenc és felet forgott a levegőben a Porsche.

A sofőr, az amerikai John Shoffner a baleset után magánál volt, de kórházba szállították, és jelenleg is megfigyelésre bent tartják.

Felejtős a Nürburgring - épül az autós Disneyland

Egy olyan versenypályát kell elképzelni, ami 24 kilométer hosszú.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!