szerző:
hvg.hu

A cég biztonsági őre elvitt egy Ford Transitot, belehajtott egy autómosó pénzváltó automatájába, elvitte a benne lévő pénzkazettát, és ha már, a járművet is megtartotta, sőt, fel is tankolta egy benzinkútnál, majd fizetés nélkül elhajtott. A rendőrök még aznap elkapták.

Egy kecskeméti autómosó tulajdonosa tett bejelentést hétfőn a rendőrségen, mert ismeretlen tettes a mosó pénzváltó berendezését az előző éjszaka eltulajdonította. A történteket a reggel munkába érkező alkalmazott észlelte.

A nyomozók ellenőrizték a közelben lévő térfigyelő és biztonsági kamerák felvételeit, amelyeken az látszott, ahogy egy tehergépjármű belehajt az automatába. A sofőr a megrongálódott automatából ez után magához vette a benne lévő pénzkazettát, és elhajtott.

A kecskeméti ámokfutó ténykedésének nyomai
©

A rendőrök a felvételek alapján eljutottak az autó tulajdonosához, aki elmondta, hogy a járművét az egyik alkalmazottja – a cég 27 éves biztonsági őre – még az éjjel engedély nélkül elvitte, az autó azóta nem került elő.

A kocsit hajnalban a gyanúsított egy üzemanyagtöltő állomáson megtankolta, majd fizetés nélkül távozott.

A kecskeméti rendőrök az elkövetőt még aznap kora délután elfogták Lajosmizsén. A jármű Méntelek külterületén, egy elhagyatott részen került elő.

J. Norbertet jármű önkényes elvétele és lopás megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és indítványozták letartóztatását.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Manfred Weber nem lesz CSU elnök

Manfred Weber nem lesz CSU elnök

Csináltak egy képet, ami elég meggyőzően néz ki a Samsung összehajtható telefonja

Csináltak egy képet, ami elég meggyőzően néz ki a Samsung összehajtható telefonja

Megjöttek az ingyenes filmek a YouTube-ra, de nem örülhet neki mindenki

Megjöttek az ingyenes filmek a YouTube-ra, de nem örülhet neki mindenki

Donald Trump kitüntette Elvis Presley-t

Donald Trump kitüntette Elvis Presley-t

Központosítják a haditechnikai kutatás-fejlesztést

Központosítják a haditechnikai kutatás-fejlesztést

Menekültekkel fotózkodott a pápa

Menekültekkel fotózkodott a pápa