szerző:
hvg.hu

A gyanúsított egy telephely portásaként úgy vitte el a cég egyik teherautóját, hogy a tulajdonos nem tudott róla.

Egy debreceni telephely tulajdonosa tett bejelentést a rendőrségre 2018. augusztus 18-án 12 óra körül arról, hogy a cégük egyik kisteherautója eltűnt. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként kiderítették, hogy a telephely portása vitte el a kisteherautót. A 46 éves férfi magáncélra akarta használni a gépjárművet, viszont főnökétől erre nem kért engedélyt. R. Kálmán egy korábban megvásárolt mosógépet szeretett volna hazavinni, azonban a kisteherautó menet közben lerobbant.

©

A férfi hátrahagyta a járművet és gyalog visszament a munkahelyére. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a debreceni férfit, és vele szemben jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!