szerző:
hvg.hu

Minél kevesebbet fogyasztó autók, szakállas Dominic Toretto, lassúsági verseny – ezek jelentik az alapját annak a videóban, amiben magyar körülmények közé helyezték a Halálos iramban sztoriját.

Magyarország, ahol már túlságosan drága az üzemanyag ahhoz, hogy gond nélkül tankolhasson az ember az utakon, és még nem elég olcsók az elektromos és hibrid autók, az autósoknak nincs más választásuk, mint, hogy kis fogyasztású autókat vegyenek. A Palóc Videotéka legújabb művében éppen ezért eljátszott a gondolattal, hogyan nézne ki a Halálos iramban című film, ha a magyar valóságban forgatták volna. Az első rész már ki is jött, egy akkora cliffhangerrel a végén, hogy a fal adja a másikat:

Vajon mi lehet a garázsban?

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!