szerző:
hvg.hu

Jön az Európai Autómentes Nap és a Nemzeti Vágta. A pénteki csúcsban meg a káosz.

Rendezvény miatt lezárták a Hősök terét, az Andrássy utat, az Állatkerti körutat a Hősök tere és a Gundel Károly út között, valamint a Kós Károly sétányt. Lezárják a Dózsa György utat a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor között – írja a BKK Info.

A rendezvény idején a Podmaniczky utcából ideiglenesen újra be lehet kanyarodni balra a Dózsa György útra. Lezárják a Nagymező utcát és az Izabella utcát is az Andrássy útnál. (Európai Autómentes Nap, Nemzeti Vágta.)

©

Péntek estétől hétfőn hajnalig a 105-ös és a 979-es autóbusz terelt útvonalon, a Podmaniczky utcán át közlekedik, a Bajcsy-Zsilinszky út és a Hősök tere közötti megállókat nem érinti.

A 20E, 30-as, 30A, 230-as autóbusz terelve a Városliget–Hermina út–Állatkerti körút útvonalon közlekedik, több megálló kimarad.

A 75-ös trolibusz terelt útvonalon közlekedik, nem érinti a Stefánia út/Thököly út és a Vágány utca/Dózsa György út közötti megállókat

A 79-es trolibusz módosított útvonalon közlekedik a Hősök tere, a Benczúr utca és a Damjanich utca/Dózsa György út megállót nem érinti.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Elpusztult Roger, a robusztus ausztrál kenguru

Elpusztult Roger, a robusztus ausztrál kenguru

Így néz ki Harry herceg és Meghan Markle karácsonyfája

Így néz ki Harry herceg és Meghan Markle karácsonyfája

Kézilabda: magyar siker Nancyban!

Kézilabda: magyar siker Nancyban!

Ezrek az utcán, nézze meg, közben milyen kihalt a Kossuth tér - fotó

Ezrek az utcán, nézze meg, közben milyen kihalt a Kossuth tér - fotó

Keresztfiú Somogyban: védelmi pénzt szedett az általános iskolában

Keresztfiú Somogyban: védelmi pénzt szedett az általános iskolában

Marseille-ben is áll a bál

Marseille-ben is áll a bál