szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ugyanezen a helyszínen két héttel ezelőtt történt egy halálos baleset is.

A szombathelyi Zanati úti aluljáróban történt a baleset, ahol a 30-as sebességkorlátozás ellenére száguldó autó áttért a szemközti sávba, majd falnak csapódott.

A belváros felé tartott a szemtanúk szerint nagy sebességgel a 2x2 sávos Zanati úton egy Volkswagen típusú személyautó, amikor eddig tisztázatlan okból a jármű a belső sávból áttért a szemközti sávba, majd falnak ütközött – írja a 112 Press.

Az autó megpördült, majd a hátuljával is nekiütközött a falnak, ott, ahol két héttel korábban egy Opel is falnak rohant (még látszanak a helyszínelés és a sérülés nyomai a falon).

A Volkswagen ezután még 73 méteren sodródott szembe a forgalommal.

A 112 Press úgy tudja, sem a gépkocsi 21 éves férfi vezetője, sem hölgy utasa nem használta a biztonsági övét. Mivel nem merőlegesen rohant falnak a kocsi, így nem volt azonnali drasztikus lassulás, és egyikőjük sem repült ki az autóból. Mindkét fiatal könnyű sérüléssel került kórházba.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!