szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Drámai jelenetet örökített meg egy fedélzeti kamera.

Szinte hihetetlen esetet vett videóra egy autós kamera: a vontató autó és a mögé kötött lakókocsi közé csapódott egy őz, amikor át akart ugrani az úton.

A kocsiban ülő nő megdöbbenve kérdezte, hogy elpusztult-e az állat, amire gyorsan érkezett a válasz: nem, életben van. Az állatnak vélhetően az volt a szerencséje, hogy a lakókocsi szerekzete itt kevésbé merev, a burkolata behorpadt, beszakadt alatta.

Hogy egy ilyen kárt casco nélkül is térít-e a biztosító, kérdés. Magyarországon vadgázolás esetén a területileg érintett vadgazdaság az illetékes, amelynek remélhetőleg van biztosítása. Más eset, ha tábla jelzi a vadveszélyt: akkor a vadgazdaság sem felelős.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!