szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Aki soha nem küzdött mondjuk gyereküléssel a sötétben, mert nem találta a biztonsági öv csatját, nem feltétlen fogja értékelni a csehek szabadalmának jelentőségét.

A csehek gyakran filléres dolgokkal tudnak autóiknak nagyobb használati értéket adni. Most is egy ilyet mutattak be, a világító biztonsági öv csatot. A találmány nem különösebben bonyolult, a zárkioldó gomb alatt vannak LED-ek, amelyek fehérek, ha senki sem ül az ülésen. Ha az ülés foglalt, a szín pirosra változik, emlékeztetve az utast, hogy csatolja be magát. Ha mindez megtörtént a LED zöldre vált.

Nem ismert, hogy egyáltalán gyártásba kerül-e a Skoda szabadalma, de vélhetően nem ez lesz az az extra, ami igazán megdobná egy-egy modelljük árát.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szlávik: Felesleges különbséget tenni a vakcinák között

Szlávik: Felesleges különbséget tenni a vakcinák között

Mínusz 20 fokot mértek a Bakonyban

Mínusz 20 fokot mértek a Bakonyban

5 jel, amiből felismerhetjük a depressziós kollégát

5 jel, amiből felismerhetjük a depressziós kollégát