szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Külön légtérben ül a sofőr és az utasok, így sokkal biztonságosabb lesz a gyerekek szállítása.

Igazi londoni taxikat ajánlott fel egy autókereskedő vállalat a Heim Pál Gyermekkórháznak, illetve az Álomszállító Alapítványnak, hogy súlyosan beteg gyerekek és mozgássérült emberek a Covid-19 járvány idején is biztonságban eljuthassanak a kórházon kívülre, vagy éppen szeretteikhez – írta Facebook-oldalán a brit nagykövetség.

A fejalánlott LEVC (London Electric Vehicle Company) típusú London Taxi belül két önálló légtérrel rendelkezik. Ez azért fontos, mert így a levegő a sofőr felőli részen és az utastérben nem keveredik. Az utastér ráadásul arra is kiválóan alkalmas, hogy a mozgássérültek is kényelmesen utazhassanak benne.

Örömmel osztunk meg ma veletek a egy szívmelengető történetet arról, hogy nehéz időkben apró megmozdulások is mekkora...

Posted by UK in Hungary on Friday, 30 April 2021

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!