szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Aztán nem sokkal később, pár száz méter után egy árokba hajtott.

Az ózdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a jogosítvánnyal nem rendelkező farkaslyuki férfit, aki a gyanú szerint ittasan, egy engedély nélkül elvitt autóval szenvedett balesetet úgy,

hogy abban benne ült a jármű tulajdonosának 5 éves fia.

A kocsilopás május 1-jén történt. A rendőrség szerint a 23 esztendős férfi ekkor Farkaslyukon, a Jázmin utcában beszállt az egyik parkoló autóba, amiben benne volt a slusszkulcs. Elindította a kocsit, majd a gyerekkel együtt elhajtott a helyszínről.

A gyanúsított pár száz méter után egy árokba hajtott. A balesetben a kocsiban lévő gyermek könnyű sérülést szenvedett, a férfi azonban nem segített, a kocsit vele együtt otthagyta.

A járőrök később az otthonából állították elő a férfit.

(Police.hu)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!