Nagy Gábor Vállalkozás

Baljós árnyak a legjobb formáját futó Apple körül

Hiába produkálta minden idők legnagyobb profitját az Apple, a tőzsde mégis hálátlannak bizonyult, és éppen a céget csúcsra járató iPhone bizonytalanítja el a jövőképet. A hagyományosan titokzatoskodó cég, amely újabb nagy dobással sem állt elő, az indiai piac meghódításával és szolgáltatásokkal enyhítheti iPhone-függőségét.

hvg.hu Tech

Szanaszét kapkodják az iPhone-okat

Ismét rekordnak számító negyedéves eredményről számolt be az Apple. Az iPhone-okat egyszerűen nem tudja megunni a világ, az iPad viszont továbbra is gyengélkedik.

hvg.hu Tech

El nem tudja képzelni, mennyi pénzen ül az Apple

Nem túlozni szeretnénk, ekkora összeget szó szerint nem tud elképzelni. Az amerikai vállalat kedden éjszaka tette közzé az idei második negyedévre vonatkozó üzleti adatait, amelyből ismét egy rekorderedmény körvonalazódik ki. És rengeteg készpénz.

hvg.hu Tech

Megszünteti okosórája legnagyobb problémáját az Apple

Az Apple Watch bőven kapott kritikát az első vásárlóktól, ugyanis az alkalmazások lassan indulnak el rajta. Ősztől ez a probléma megszűnhet, köszönhetően a WWDC hétfő esti bejelentéseinek, amelyekkel a fejlesztők sokkal többet hozhatnak ki az okosórából, mint eddig.

hvg.hu Tech

Így indított az Apple Watch

2015 egyik legjobban várt terméke (idáig) kétségkívül az Apple okosórája, amely nem tartozik az olcsóbb eszközök közé. Érdekes megnézni, hogyan fogadták a felhasználók.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk