MTI Igazságszolgáltatás

Morvai: itt a Fidesz csengőfrásztörvénye

A kormány olyan törvényjavaslatot készül elfogadtatni, amely bírói engedély nélkül is lehetővé teszi a terrorizmussal összefüggésbe hozható személyek telefonbeszélgetéseinek lehallgatását, valamint a házkutatást - mondta a Jobbik EP-képviselője 80 fős hallgatóság előtt.

hvg.hu Itthon

Három lovas is megjelent a Deák téri Jobbik-gyűlésen

A korábbi nagyobb tömegekhez képest, amikor a Deák tér nagy részét elfoglalta a sokaság, most csak ötödannyi érdeklődő szállingózott a Bajcsy-Zsilinszky út és az Andrássy út kereszteződésénél felállított Jobbik-színpad elé - jelentette lapunk helyszínen tartózkodó munkatársa. Vona Gábor videoüzenetben szólt a hallgatósághoz, Morvai Krisztina pedig egy gárdaruhás bábu mellett szónokolt.

MTI Világ

Medián: az embereknek jó lesz Schmitt Pál államfőnek

Bár az emberek többsége fontosnak tartja, hogy a köztársasági elnök ne legyen pártpolitikus, a jelöltek közül jellemzően párthovatartozásuk szerint választanak, és a Medián felmérése szerint a közvéleménytől Schmitt Pál kapná a legtöbb szavazatot.

MTI Itthon

A Jobbik Morvait látná Sólyom helyén

A parlamenti frakciókhoz fordult levélben a Jobbik, hogy támogassák Morvai Krisztinát, a párt államfőjelöltjét - közölte Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője szerdán az MTI-vel.

Itthon

Morvai: meg kell szüntetni az emberek jogfosztottságát

A Jobbik legfontosabb feladata, hogy megszüntesse az ország és az emberek jogfosztottságát - jelentette ki Morvai Krisztina, a párt EP-képviselője, államfőjelöltje egy lakossági fórumon a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Eperjeskén vasárnap.

hvg.hu Itthon

Index: Morvai emlékeit cáfolja a jegyzőkönyv

"A kerékbilincs felszerelése közben megérkezett a gépjármű tulajdonosa Morvai Krisztina Európai Parlamenti képviselő asszony, majd kijelentette, hogy nála nincsen pénz, de képviselői mentelmi jogára hivatkozva kérte a kerékbilincs ingyenes eltávolítását" - áll a Morvai krisztina parkolási ügyéről készült hivatalos jegyzőkönyvben.

hvg.hu Itthon

Rogán szerint Morvai igenis a mentelmi jogára hivatkozott

Morvai Krisztina csütörtökön visszautasította az Index értesülését, miszerint egy rá a Belvárosban kiszabott parkolási bírság kifizetése alól mentelmi jogára hivatkozva akart kibújni. Rogán Antal V. kerületi polgármester szerint Morvai úgy viselkedett, mint aki a törvények felett áll.

hvg.hu Itthon

Ezrek a Jobbik nagygyűlésén

A Jobbik március 15-i nagygyűlését hallgató emberek a Szent István tértől az Andrássy út elejéig állnak, főként fiatalok, jobbikos és árpádsávos zászlóval - több ezren lehetnek. Kisebb csoportokban zöld katonai gyakorló egyenruhát viselő emberek álldogálnak, akiknek a zubbonyára Nemzeti Őrsereg-feliratú kitűző van kitéve. A tömegben Magyar Gárdistákat is látni, illetve a rohamrendőrök ruhájához hasonló, Csendőrség feliratú ruhában is vannak tucatnyian. A Deák tér környékén több száz rendőr áll készenlétben.

MTI Itthon

Morvai szerint súlyos jogsértések vannak a Budaházy-ügyben

Morvai Krisztina, a Jobbik EP-képviselőjének meggyőződése szerint a Budaházy György és társai elleni büntetőeljárásban kirívó súlyú, a későbbiekben nem orvosolható jogsértésekre került sor, ezért a nemzetközi emberi jogi normákkal egyedül az állhat összhangban, ha az eljárást haladéktalanul megszüntetik, és a gyanúsítottakat szabadon bocsátják.

Itthon

Török Gábor: Merre fordul a Jobbik?

Török Gábor szerint a radikális párt az elmúlt években az egyik legtudatosabb politikai erőnek tűnt, könnyen észrevehető volt, hogy az akciók kitaláltak, az eseményeik stratégia alapján zajlanak.

hvg.hu Itthon

Jobbik-program: Kedves Magukfajták!

Aránylag szolid hangvételű választási programot írt a Jobbik. Így is szerepel a szövegben egy-két szemtelen füllentés, néhány képtelen furcsaság, meg a kazah kapcsolatok erősítése. A cigányozáshoz pedig váltig ragaszkodnak.

hvg.hu Itthon

Győzni szeretne a választáson a Jobbik

A Jobbik felkészült a választási kampányra és készen áll arra, hogy az "ország megmentése érdekében" átvegye a kormányzást - mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke, a párt miniszterelnök-jelöltje szombaton Budapesten.

hvg.hu Itthon

Morvai lenne a Jobbik államfőjelöltje

Vona Gábor pártelnök a Jobbik Magyarországért Mozgalom miniszterelnök-jelöltje a jövő évi parlamenti választásokon - jelentette be Dúró Dóra, a párt szóvivője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. Morvai Krisztina köztársaságielnök-jelölt volna.

hvg.hu Napi merítés

Török Gábor: ki lesz a Jobbik jelöltje?

Holnap kiderül, ki lesz a Jobbik miniszterelnök-jelöltje. Ennek kapcsán a politológus aktuális bejegyzésében a Jobbik dilemmáiról és lehetőségeiről ír. Milyen érvek szólnak Vona Gábor mellett, és milyenek Morvai Krisztina mellett?

hvg.hu Itthon

Most vasárnap Orbán, Bokros, Mesterházy, Morvai lenne a sorrend

Az egyes pártok lehetséges kormányfőjelöltjei közül Orbán Viktor megválasztását támogatnák a legtöbben, Mesterházy Attilát pedig a legkevesebben – derült ki a Nézőpont Intézet novemberi, a Heti Válasz megbízásából készített felméréséből.

Itthon

Jobbik a Margitszigeten: business as usual - videó

Morvai Krisztina kilátásba helyezte a nép lázadását kaszával és kapával „alkalmas időben”, ifj. Hegedűs Lóránt átkozta a Talmudban hívőket, Vona Gábor semmit sem bánt meg, újra elküldené Betlent Izraelbe – minden a régi tudósítónk szerint, aki ott volt a Jobbik, és az „Új” Magyar Gárda augusztus 20-ai, margitszigeti happeningjén.

1 2 3 4 5 6
Egy hütte és egy focimeccs robbanthatták be az európai koronavírus-járványt

Egy hütte és egy focimeccs robbanthatták be az európai koronavírus-járványt

Romániában egy nap alatt 16-an haltak meg a járványban

Romániában egy nap alatt 16-an haltak meg a járványban

Délután vihar, éjjel mínusz 10 fok is lehet

Délután vihar, éjjel mínusz 10 fok is lehet

Egyszer volt szabad választás az NDK-ban, és a nyugatnémet márka győzött

Egyszer volt szabad választás az NDK-ban, és a nyugatnémet márka győzött

Hajléktalanok menedékhelye lett a riói karnevál helyszínéből

Hajléktalanok menedékhelye lett a riói karnevál helyszínéből

Karácsony: Ez a javaslat emberéletekbe is kerülhet

Karácsony: Ez a javaslat emberéletekbe is kerülhet

Most már a Sydney-i Operaházba is beülhet otthonról

Most már a Sydney-i Operaházba is beülhet otthonról

Lélegeztetőgépre kérnek pénzt csalók egy önkormányzati cég nevében

Lélegeztetőgépre kérnek pénzt csalók egy önkormányzati cég nevében

A címlapról ajánljuk