Hírlevelek
Menü

Olvasási mód:

Betűméret:

Betűstílus:

#Platán étterem

Gyükeri Mercédesz Vállalkozás

"Ehhez a társasághoz tartozni iszonyatosan nagy dolog"

A tatai Öreg-tónál működő Platán Gourmet étterem is két Michelin-csillagos lett a budapesti Stand bisztró mellett –jelentették be csütörtökön este, amikor kihirdették a csúcsgasztronómia legrangosabb elismeréseit, most először az egész országból. A Platán másik része, a Bisztró szintén bekerült a Michelin szélesebb, majdnem ötven éttermet tartalmazó válogatásába. A díjátadó után az étterem séfjével, Pesti Istvánnal beszélgettünk arról, mi az, ami inspirációt adhat a magyar konyhából, és mi az, ami nagyon hiányzik neki belőle.

Új SUV-modellek a láthatáron: ezekre az autókra vár a fél világ

Új SUV-modellek a láthatáron: ezekre az autókra vár a fél világ

Nyitott ajtóval ment 120-szal Budapestről Székesfehérvárra a Vízipók sebesvonat – videó

Nyitott ajtóval ment 120-szal Budapestről Székesfehérvárra a Vízipók sebesvonat – videó

Hivatalos: A Fiat egy új bébi Pandán dolgozik

Hivatalos: A Fiat egy új bébi Pandán dolgozik

Lázár János a gyűlöletkeltő turnéját arra használja, hogy elterelje a figyelmet minisztériuma totális kudarcáról – Vitézy Dávid a Fülkében

Lázár János a gyűlöletkeltő turnéját arra használja, hogy elterelje a figyelmet minisztériuma totális kudarcáról – Vitézy Dávid a Fülkében

500 atombomba erejével csapódhat a Holdba egy aszteroida, és a Földről is látni lehet majd

500 atombomba erejével csapódhat a Holdba egy aszteroida, és a Földről is látni lehet majd

Nyitott ajtóval ment 120-szal Budapestről Székesfehérvárra a Vízipók sebesvonat – videó

Nyitott ajtóval ment 120-szal Budapestről Székesfehérvárra a Vízipók sebesvonat – videó

Videón a hangtalanul hasító vadonatúj elektromos BMW M3

Videón a hangtalanul hasító vadonatúj elektromos BMW M3

Sikerült lefotózni a Nap soha nem látott részét

Sikerült lefotózni a Nap soha nem látott részét

Mi már nem olyan minőségű zöldségeket eszünk, mint a nagyszüleink

Mi már nem olyan minőségű zöldségeket eszünk, mint a nagyszüleink

A címlapról ajánljuk