Hírlevelek
Menü

Olvasási mód:

Betűméret:

Betűstílus:

#Virtu

Gyükeri Mercédesz Vállalkozás

"Semmi mást nem csinálunk a gulyással, csak rohadt jól megfőzzük"

Mit tanulhatunk a nagyszülőktől és a szülőktől a konyhában, és mi az, amit el kell felejteni abból, amit az idősebb generációk hozzátettek a magyar gasztronómiához? A Mol Campusban megnyíló két étterem, a Zazie bistro és a Virtu konyháját vezető, 30 év alatti séfekkel, Bíró Dániellel és Lendvai Leventével beszélgettünk a héjában sült krumpli szerepéről, arról, van-e helye a konyhában a szójaszósznak, és arról, mi kell igazán jó hortobágyi palacsintához.

Hulladékudvarok: már ezt is ingyen leadhatjuk

Hulladékudvarok: már ezt is ingyen leadhatjuk

A Kreml szóvivője a felfokozott érzelmeknek tulajdonítja Donald Trump Putyin-kritikáját

A Kreml szóvivője a felfokozott érzelmeknek tulajdonítja Donald Trump Putyin-kritikáját

Kész a NASA holdbányász gépe, ami újraírhatja a dolgokat a Földön

Kész a NASA holdbányász gépe, ami újraírhatja a dolgokat a Földön

Olyan hevesen ünnepelte a bajnoki címet a Fradi edzője, hogy fejbe verte magát a serleggel – videó

Olyan hevesen ünnepelte a bajnoki címet a Fradi edzője, hogy fejbe verte magát a serleggel – videó

Megtalálták a világ legrégebbi ujjlenyomatát

Megtalálták a világ legrégebbi ujjlenyomatát

L. Stipkovits Erika: Nem csak érteni, gyakorolni is kell az önismeretet

L. Stipkovits Erika: Nem csak érteni, gyakorolni is kell az önismeretet

Arany szivárog a Föld magjából

Arany szivárog a Föld magjából

Elég-e a csillogó körítés ahhoz, hogy az F1 megmaradjon Monacóban?

Elég-e a csillogó körítés ahhoz, hogy az F1 megmaradjon Monacóban?

Tíz magyar felnőttből kilenc anyagi bizonytalanságot érez, és a többség még rosszabb helyzetre számít a közeljövőben

Tíz magyar felnőttből kilenc anyagi bizonytalanságot érez, és a többség még rosszabb helyzetre számít a közeljövőben

A címlapról ajánljuk