#cronut

A cronutkirály lett a világ legjobb cukrásza
 

A cronutkirály lett a világ legjobb cukrásza

Az idén Melbourne-ben rendezett nemzetközi gasztrogálán – ahol bejelentették a világ 50 legjobb éttermének és szakácsának rangsorát – ismét kiosztották a legjobb cukrásznak járó címet is. A elismerést Dominique Ansel, a croissant és az amerikai fánkot (doughnut) összeházasító „cronutkirály” vehette át.

T.S. T.S.

Itt a konzerves fagyi
 

Itt a konzerves fagyi

A cronut amerikai péksüteményt feltaláló séf, Dominique Ansel nemrég új projektbe fogott bele: konzerves fagyit árul, darabját 15 dollárért.

hvg.hu hvg.hu

2014-es gasztronómiai trendek
 

2014-es gasztronómiai trendek

Több mint 1200 amerikai séf válaszolt a National Restaurant Association körkérdésére: mit tartanak 2014 legfontosabb gasztronómiai trendjeinek?

hvg.hu hvg.hu