szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A cronut amerikai péksüteményt feltaláló séf, Dominique Ansel nemrég új projektbe fogott bele: konzerves fagyit árul, darabját 15 dollárért.

New York kultikus süteményét, a cronutot – a croissant és a fánk keveréke – megalkotó Dominique Ansel a pékáruk után új területre merészkedik. A Huffington Post tudósítása szerint az Egyesült Államok egyik legjobb cukrászának is tartott férfi, aki igen sikeres cukrászatot, pékséget is üzemeltet, fagylaltkelyheket fog árulni. Mégpedig konzervből.

Az Andy Warhol munkáinak stílusjegyeit idéző konzervek két főnek is elég fagyit adnak, a kelyhek ugyanakkor nem olcsók, 15 dollárért árulják darabját. A bevétel 20 százaléka viszont egy New York-i jótékonysági szervezet számlájára megy.

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!