Vámháború: Hol tartunk most? Mire kell készülniük a vállalatoknak?
Az Amerikai Egyesült Államok és az Európai Unió között július 27-én megállapodás született egy átfogó vámegyezményről.
A cronut amerikai péksüteményt feltaláló séf, Dominique Ansel nemrég új projektbe fogott bele: konzerves fagyit árul, darabját 15 dollárért.
New York kultikus süteményét, a cronutot – a croissant és a fánk keveréke – megalkotó Dominique Ansel a pékáruk után új területre merészkedik. A Huffington Post tudósítása szerint az Egyesült Államok egyik legjobb cukrászának is tartott férfi, aki igen sikeres cukrászatot, pékséget is üzemeltet, fagylaltkelyheket fog árulni. Mégpedig konzervből.
Az Andy Warhol munkáinak stílusjegyeit idéző konzervek két főnek is elég fagyit adnak, a kelyhek ugyanakkor nem olcsók, 15 dollárért árulják darabját. A bevétel 20 százaléka viszont egy New York-i jótékonysági szervezet számlájára megy.
Az Amerikai Egyesült Államok és az Európai Unió között július 27-én megállapodás született egy átfogó vámegyezményről.
Összefoglaló a kedvezményes konstrukciók feltételeiről: mire, milyen feltételekkel lehet igényelni ilyen forrást?
A képzések támogatása segíti az alkalmazkodóképességet és termelékenység javítását - a vállalkozások széles köre számára érhető el ehhez pályázati forrás.
Az üzlet értéke mellett az adásvétel adózási következményeit is érdemes számba venni, legyenek a szereplők cégek vagy akár magánszemélyek.
Az Onet és Bloomberg úgy tudja, elismernék az orosz területi nyereségeket.
A kabinet szerint kiemelt nemzetgazdasági érdek fűződik a dunakeszi járműgyártás fenntartásához.