#gasztroforradalom


Miért nem jó üzlet a balatoni gasztroforradalom?
 

Miért nem jó üzlet a balatoni gasztroforradalom?

Hány bukás fér bele egy életbe? Miért nem jó üzlet a vendéglátás? Hogyan öli meg a munkaerőhiány a magyar gasztroforradalmat? – erről beszélt a hvg.hu-nak Járosi Tamás, a tihanyi és a füredi Malackrumpli bisztrók tulajdonosa, aki sikeres ingatlancégének elbukása után döntött a romantikus fordulat, a balatoni biogazdálkodás és vendéglátás mellett.

Hercsel Adél Hercsel Adél

Gombamód szaporodnak a pesti élvezetszaküzletek
 

Gombamód szaporodnak a pesti élvezetszaküzletek

Javában dúl a budapesti gasztroforradalom, melynek keretein belül sorra nyílnak a fővárosi csokoládéboltok. Mennyire sznob, ami kézműves? Miért jobb a trüffel a virágnál? És legfőképp, főzhető-e édességből pálinka? Nem reprezentatív beszámolónk a fővárosi csokoládéhajnal résztvevőiről.

hvg.hu hvg.hu