Lángol körülöttük Franciaország, de ugyan kit érdekel, ha még lehet jókat enni?
Többeket hidegen hagy a nyugdíjreform elleni tüntetés és ugyanúgy folytatják a vacsorájukat, mintha semmi nem történt volna.
Többeket hidegen hagy a nyugdíjreform elleni tüntetés és ugyanúgy folytatják a vacsorájukat, mintha semmi nem történt volna.
Egy zenei fesztiválra nyilván nem a kulináris kielégülés miatt megyünk, de azért nem árt néha jót enni, nemcsak jót inni. Megnéztük, mit kínál ebben a témakörben a Sziget, utánajártunk annak is, milyen ételek után nyúlnak először a magyarok és a külföldiek, és kikértük néhány gasztroprofi véleményét úgy általában a fesztiválkaják minőségéről.
Amikor már azt hinnénk, a sorra nyíló romkocsmák, bárok és bisztrók újhullámába nem fér bele több izgalmas hely, még mindig érhetnek pozitív csalódások. Legutóbbi gasztrotúránkon csokis croissant illatú párizsi padlásokon, kávégőzös ausztrál tengerpartokon, és csülökkel megpakolt magyaros fazekakon át vitt az utunk, közben pedig megtaláltuk Budapest vendéglátóiparának Batmenjeit is.
A Disney-hercegnők már minden anyagból és ételből készültek, de valószínűleg ez sikerült a legrosszabbul.
John, a 21 éves New York-i egyetemi hallgató, amatőrként lett sztár egy olyan műfajban, ahol túlkínálat van a profi szakértőkből is. John ugyanis gyorskajákat kóstol és véleményez.