#szexbotrány

MTI Világ

Lemondott a szexbotrányba keveredett amerikai politikus

Lemondott mandátumáról csütörtökön Anthony Weiner amerikai demokrata párti képviselő. A politikusról kiderült, hogy az elmúlt három év során féltucatnyi ismeretlen nőnek küldözgetett magáról szeméremsértő fényképeket, valamint erotikus üzeneteket az interneten.

MTI Világ

Strauss-Kahn védői megkérdőjelezik a szobalány szavahihetőségét

Dominique Strauss-Kahn védői olyan információkhoz jutottak, amelyek "súlyosan aláaknázhatják" az IMF volt vezérigazgatóját szexuális bűncselekménnyel vádoló szobalány szavahihetőségét - állították a manhattani ügyészséghez írt, csütörtökön nyilvánosságra hozott levelükben a vádlott ügyvédjei.

MTI Világ

Strauss-Kahn elköltözött, a lakók panaszkodtak

Strauss-Kahnnak a múlt héten el kellett költöznie Upper East Side-i lakásából, mert annak lakói tiltakoztak a házi őrizet és az állandó médiajelenlét miatt. Azóta ideiglenesen a Wall Street közelében, egy toronyházi lakásban lakott. A bíróság ettől az épülettől másfél kilométerre, Tribecában talált neki egy alkalmas házat.

MTI Shake

Rózsát lehet küldeni DSK szobalányának

Egy honlapon keresztül lehet rózsát küldeni annak a 32 éves, az aktivisták által Ophelie-nek nevezett New York-i szobalánynak, aki megvádolta a Nemzetközi Valutaalap francia vezetőjét, hogy meg akarta erőszakolni.

hvg.hu Világ

Strauss-Kahn széke: el is bukhat a fő esélyes

Bár tapasztalt, elismert szakember, ráadásul nő is, az IMF vezetői székéért folyó versengés fő esélyesének tartott Christine Lagarde francia pénzügyminiszter egyes befektetései és egy 2007-es ügy miatt akár el is bukhatja a posztot.

MTI Világ

IMF: lemondott Strauss-Kahn, keresik az utódját

Azonnali hatállyal lemondott posztjáról Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója - jelentette be csütörtök hajnalban kiadott közleményében a szervezet igazgatótanácsa. A Rikers Island-i börtönben fogva tartott Strauss-Kahn ma új meghallgatáson kéri óvadék ellenében való szabadlábra helyezését.

hvg.hu Világ

Szexbotrányok: akik megúszták és akik nem

A tiltott szex olyan, mint a korrupció: gyakran megkísérti a fontos pozícióban dolgozó politikusokat, akik közül mindig akad, aki kihasználja a kínálkozó lehetőségeket. Sok politikus bukott már meg szexbotránya miatt, de akad olyan is, akit tisztáztak a vádak alól. Most a legérdekesebb ügyek közül válogattunk.

Hírszerző/FH Világ

Elnapolták Berlusconi tárgyalását

Május 31-re napolták el Milánóban az olasz miniszterelnök elleni pert, amelyben egyebek közt azzal vádolják, hogy kiskorú prostituált szexuális szolgáltatásait vette igénybe. A mindössze tíz percig tartó tárgyaláson Silvio Berlusconi nem jelent meg.

hvg.hu Shake

Berlusconi 13 alkalommal fizetett Rubynak

Silvio Berlusconi olasz miniszterlenök tizenhárom alkalommal létesített szexuális kapcsolatot Karima El Mahroug marokkói származású lánnyal, művésznevén Rubyval. Az olasz miniszterlnöknek április 6-án kell ezért bíróság elé állni, a lány ugyanis ekkor csak 17 éves volt.

MTI Világ

Szexbotrány a konzulátuson: férje buktatta le a sanghaji szirént

Vizsgálat indult Dél-Koreában, mert a gyanú szerint a kelet-ázsiai ország sanghaji konzulátusának diplomatái hivatalos iratokat adtak át és könnyített vízumügyintézést ígértek egy kínai nőnek szexért cserébe - közölte szerdán a szöuli kormány.

Lukács Andrea Shake

Bombanő helyett luxusprosti a bécsi operabálon

Mégsem Bo Derek, hanem Ruby lesz a sztárvendég a bécsi operabálon. A bál szervezője fel van háborodva Richard Lugner kísérőjén. De ki az a Ruby? És ki az a Lugner?

MTI Világ

Ruby vallomása a „bunga bungákról”

Részletesen leírta a „bunga bunga” partikként elhíresült szexuális töltetű összejöveteleket rendőrségi vallomásában Ruby, Silvio Berlusconi olasz kormányfő legújabb szexbotrányának fiatalkorú főszereplője.

MTI Világ

Berlusconi nem fél attól, hogy bíróság elé álljon

Egy vizsgálóbíró kedden rendelte el a Berlusconi elleni pert azért, mert a kormányfőt azzal gyanúsítják, hogy pénzért igénybe vett kiskorú prostituáltakat, és hivatali hatalmával visszaélve közbenjárt egyikük szabadon bocsátásáért, miután a rendőrség lopásért őrizetbe vette.

MTI Világ

Eljárást indítanak Berlusconi ellen

Cristina Di Censo olasz bíró kedden közölte: Silvio Berlusconi olasz kormányfőt bíróság előtt felelősségre kell vonni, amiért pénzért kiskorúak szexuális szolgáltatását vette igénybe, ráadásul az egyik ilyen ügyet megpróbálta eltussolni.

1 2 3 4 5 6 7
Radar360: Beindult a magyar vakcinaturizmus

Radar360: Beindult a magyar vakcinaturizmus

Halálos lakástűz volt Mátészalkán

Halálos lakástűz volt Mátészalkán

Nem tűnik nagy dolognak a konténerhiány, de globális felfordulás lett belőle

Nem tűnik nagy dolognak a konténerhiány, de globális felfordulás lett belőle

Még ma is kimutatható London levegőjében a 20 éve betiltott ólmozott benzin mérgező anyaga

Még ma is kimutatható London levegőjében a 20 éve betiltott ólmozott benzin mérgező anyaga

Ahogyan Orbán az Európai Uniót elképzeli, és ami a valóság

Ahogyan Orbán az Európai Uniót elképzeli, és ami a valóság

Kedden harmadfokú hőségriasztás lép életbe

Kedden harmadfokú hőségriasztás lép életbe

Bikaerős csapatokat foghatnak ki a továbbjutásról álmodozó magyarok

Bikaerős csapatokat foghatnak ki a továbbjutásról álmodozó magyarok

MNB: aki teheti, lépjen ki a hitelmoratóriumból

MNB: aki teheti, lépjen ki a hitelmoratóriumból

A címlapról ajánljuk
Még több hír a VOLKSWAGEN támogatásával