szerző:
hvg.hu

Nyilvános önkielégítést végzett néhány diák egy mohácsi általános iskolában egy szülő szerint, bár az iskola és az osztályfőnök tagadja, hogy ez történt volna. Az önkormányzat vizsgálatot indított.

Egy mohácsi általános iskolában néhány fiú több alkalommal is nyilvánosan önkielégítést végzett a tanórán - állítja egy szülő a Baranya megyei online lap, a Bama.hu szerint. A szülő azt mesélte, hogy hetedikes lánya egy mohácsi általános iskolában tanul, aki nemrég elmondta neki, hogy az osztályában néhány fiú több alkalommal is nyilvánosan önkielégítést végzett a tanórán, illetve a szünetben. A szülő szerint az iskola igyekezett a falai közt tartani a dolgot.

Az iskola igazgatóhelyettese, egyben a hetedikesek osztályfőnöke a Dunántúli Naplónak azt mondta, szó sincs arról, amit a szülő állít, és bár valóban volt probléma néhány hetedikes fiúval, de nem az, és nem úgy történt, ahogyan a panaszt tevő szülő azt elmondta. Állítása szerint a fiúk önkielégítést imitáltak az órákon, ennél több nem történt, de emiatt be is hívták az érintett szülőket, valamint leültek a diákokkal is, és tisztázták a helyzetet. Határozottan cáfolta, hogy megpróbálták volna eltussolni az ügyet.

A Dunántúli Naplónak egy, az osztályba járó lány azonban azt mesélte, hogy valóban végeztek nyilvánosan önkielégítést a hetedikes fiúk, a lap pedig úgy tudja, hogy az önkormányzat korábban nem tudott az esetről, de most vizsgálatot rendelt el az ügyben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!