szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A pirula keserű, az ostya édes, amibe becsomagolják. Nem mindennapi kampánnyal hívja fel a figyelmet a társadalmi diszkriminációkra egy cukrászda-pékséglánc.

 A Bittersweet az első desszertkollekció a világon, amely a szociális érzékenységre apellál.  Olyan süteményekből áll a kollekció, amelyek természetesen megédesíthetik az életet, csak éppen a rajtuk levő statisztikai adatok elkeserítőek.

©

 Főleg, ami a nőket érintő hátrányos társadalmi megkülönböztetéseket illeti - számol be a különös kezdeményezésről a Transindex portál, amelynek nem mellesleg  "napos oldal" a mottója.

©

 Az ötletet és a kivitelezést - egy reklámügynökséggel karöltve -  a francia stilusú, bukaresti Paul Romania cukrászda-pékséglánc jegyzi. Náluk eszegethetik a vendégek a Bérszakadék, az Egyenlőtlen Indulás, a Leggazdagabbak Listája, az  Üvegplafon és Alulprezentált Parlamenti Képviselet nevű tortákat. Sajnos, a recepteket nem publikálták.

©

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!