szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ebből a kvízből most néhány kérdésre válaszolva megtudhatja, hogy a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola elvégzése után mi lenne a foglalkozása boszorkányként, illetve varázslóként.

A Harry Potter-könyvek olvasói közül ki ne játszott volna el legalább egyszer a gondolattal, hogy ismét 11 éves, és egy szép napon megérkezik a behívó a Roxfortba. Persze jó kérdés, hogy mi lesz a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola elvégzése után? – Ez a teszt most azoknak segít, akik nem csak iskola- hanem felnőtt éveiket is szeretik elképzelni Harry Potter varázsvilágában.

Kitöltve az angol nyelvű, viszonylag rövid tesztet, mi arra jutottunk, hogy tanár lenne a hivatásunk a Roxfortban. – Ehhez például olyan kérdésekre kell válaszolni, hogy melyik a kedvenc HP-könyvünk, melyek a rossz tulajdonságaink, és a legszívesebben mivel töltjük a szabadidőnket.

A tesztet ide kattintva, a Distractify oldalán éri el.

Ön is beköltözhet Hermione otthonába

Újabb, a Harry Potter-filmekből ismertté vált háztól készülnek megválni tulajdonosai. Ezúttal Hermione Granger családjának londoni otthonát árulják.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megtalálták a 3000 éves elveszett aranyvárost Egyiptomban

Megtalálták a 3000 éves elveszett aranyvárost Egyiptomban

A német posta már előre, e-mailben kézbesíti bizonyos papír levelek tartalmát

A német posta már előre, e-mailben kézbesíti bizonyos papír levelek tartalmát

A romlottság és a tisztaság poétája – 200 éve született Charles Baudelaire

A romlottság és a tisztaság poétája – 200 éve született Charles Baudelaire