szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A vaddisznó előbb rendíthetetlenül áll a kép jobb szélén, majd néhány hirtelen mozdulattal megriasztja a farkasokat, igaz, ezzel fel is kelti érdeklődésüket. Az éjszakai videót a WWF-től kapott kameracsapdák rögzítették az Aggteleki Nemzeti Parkban.

Ismét farkasokat fogott a WWF ajándéka, az Aggteleki Nemzeti Park területén felállított kameracsapda. A videón az látható, hogy egy igen határozott fellépésű vaddisznó meglepi a fiatal farkasokat, amelyeknek az életét a környék kameracsapdái kezdettől fogva figyelemmel kísérik. A vaddisznó előbb rendíthetetlenül áll a kép jobb szélén, majd néhány hirtelen mozdulattal megriasztja a farkasokat, igaz, ezzel fel is kelti érdeklődésüket. Később azonban sikerül megfutamítania a falka tagjait. 

A videón szereplő, idén született farkaskölykök játékos hétköznapjairól augusztusban nappali felvételeket is közölt a WWF:

Ha valaki az első felvétel alapján mégis aggódna a karakán vaddisznóért, itt van egy másik felvétel ugyanarról az éjszakáról, csak egy kis idővel később. Ezen a vaddisznó már zavartalanul legelészget:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Brüsszel 72,5 milliárd forintot küld Magyarországnak kedden

Brüsszel 72,5 milliárd forintot küld Magyarországnak kedden

Tűzgömbbé vált Grosjean autója a Bahreini Nagydíj rajtja után – videó

Tűzgömbbé vált Grosjean autója a Bahreini Nagydíj rajtja után – videó

500 millió éve élt ősrákra bukkantak Kínában, igen furcsán néz ki

500 millió éve élt ősrákra bukkantak Kínában, igen furcsán néz ki