szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A színész ellen nyomozást indítottak, ám nem találtak olyasmit, ami miatt tovább kellene folytatni az eljárást – közölte a Szövetségi Nyomozóiroda.

Brad Pitt után azért kezdtek vizsgálódni, mert egy bejelentés szerint bántalmazhatta egyik fiát, a 15 éves Maddoxot egy Franciaországból Los Angelesbe tartó repülőgépen még szeptemberben.

Ugyanebben az ügyben két hete a gyermekvédelmi szolgálat is felmentette az Oscar-díjas színészt. Az FBI mostani közleménye szerint a nyomozás során nem merült fel olyan tény, amely igazolta volna a vádat.

Pitt felesége, Angelina Jolie szeptember közepén adta be a válókeresetet, amelyben jelezte: teljes felügyeletet akar hat gyerekük fölött. Nemrég Pitt is bírósághoz fordult, mert közös felügyeletet szeretne elérni.

Tisztázták Brad Pittet a súlyos vádak alól

Kamunak bizonyult a hivatalos gyermekvédelmi vizsgálat szerint, hogy Brad Pitt bántotta volna kamasz gyermekét, Maddoxot egy közös repülés alkalmával. Nem merült fel olyan bizonyító erejű tény, amely igazolta volna a csúnya Jolie-Pitt-válás melléktermékeként felvetődött vádat. Ezt egyelőre csak a hivatalos szervhez közel álló források szivárogtatták ki.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!