szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az egyik dán utazási iroda ismét egy olyan látványos hirdetéssel rukkolt elő, ami a szexre épül, de nincs benne semmi öncélú mutogatás vagy közönségesség. A gyerekvállaláson gondolkodó fiatalok helyett most a gyerekprojektet régen kipipáló idősekre koncentrálnak, akiknek pusztán a koruk miatt egyáltalán nem kell még lemondaniuk a szexről. Sőt, most tudnak rá csak igazán koncentrálni.

A Dán Spies Travel 2014-ben arra biztatta a dán fiatalokat, hogy utazzanak, mert a tapasztalatok szerint nyaraláskor többet szexelünk, így a fogantatás esélye is nagyobb. Vagyis, nagyon leegyszerűsítve, arra kérték őket a cég hirdetésében: tegyék meg Dánia jövője érdekében, hogy elutaznak valami jó kis helyre, és ott beindítják a babaprojektet.

A következő kampányban is a gyermekvállalás előtt álló fiatalokat szólították meg, de ott az unoka után szomorkodó idősebb nők a kulcsszereplők, akik elküldik gyermekeiket nyaralni, és ezzel ők indítják be a babaprojektet.

A harmadik kampányfilm is nagyon szerethető, humoros lett, és az előzőek továbbgondolásának tekinthető. Az utazási iroda most olyan idősebb párokat szólít meg, akik sokáig azért nem tudtak szeretkezni, mert a gyerekeikre figyeltek. Ha meg sikerült végre kettesben maradniuk, az valahogy nem tartott sokáig. A gyerekek azonban már nagyok, itt az idő a nagyszülőknek is elutazni, újra beleszeretni a párjukba és élvezni a szexet. A nyaralás után pedig milyen jó lesz, amikor az unokák a mosolyogva hazatérő nagyszülők nyakába ugranak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!