szerző:
hvg.hu

A vendégeknek csak fürdőruhát, papucsot és törölközőt kell vinniük.

Ismét várja a mobil szauna azokat, akik szeretnének a főváros dunai panorámájában gyönyörködve szaunázni. A Város és Folyó Egyesület immár negyedik alkalommal gurította ki december végén azt a kiszolgált repülőtéri kisbuszt, amelyben a fafűtéses szaunaszobá kialakították. Van öltöző és tusoló is.

Idén két hónapig a Batthyány térnél parkol a mobil szauna, ahová egyszerre hatan férnek be, és másfél órán át izzadhatnak a jegyükért. A bevételt az egyesület a Duna-part szebbé tételére fordítja.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!