szerző:
hvg.hu

"Ha mostantól beszállsz a harcba, amit a megmaradásunkért folytatunk, mindenféle menőséggel halmozunk el" - írják a posztjukban.

Anyagi támogatásra kéri nézőit a Slejm - a torkon ragadt politika nevű vlog, amelynek alapítója Gulyás Márton, akit 300 óra közédekű munkára ítéltek a héten, amiért megdobta festékes palackkal a Sándor-palotát.

A vloggerek egyenesen úgy fogalmaznak, hogy megszűnnek, ha nem sikerül megfelelő összeget kapniuk, de a megmaradásért folytatott harc támogatóit "menőségekkel" jutalmazzák:

A vlog az utóbbi időben meglehetősen aktív, a kormány intézkedéseivel szembeni ellenállás egyik központi szószólója, a nemrég feltöltött videók között van például az is, amelyben Gulyás Márton és Varga Gergő elmeséli, hogyan dobálták meg a Sándor Palotát festékkel.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!