szerző:
hvg.hu

Négy év telt el a hírhedt videoklip óta, és az énekesnő már bánja a nagy nekivetkőzést.

Az énekesnő új számának, a Malibunak a megjelenése miatt kezdett el nagy erőkkel nyilatkozni, egy friss interjúban pedig nagyon őszintén vall arról, ahogy az eddigi viharos karrierjét látja. Különös tekintettel arra a 2013-as videoklipre, amelyben egy láncon lógó vasgolyón énekel teljesen meztelenül, és a láncot nyalogatta. 

A videó akkor hangos siker volt, a 24 éves énekesnő viszont ma már sajnálja, hogy ez a kép most már örökre vele marad, bármit tegyen is a későbbiekben. „Mindig is én leszek a pucér lány a vasgolyón” – osztotta meg a problémáját, és visszatekintve arról is beszélt, hogy eleve gondolnia kellett volna rá, hogy ezek a képkockák az örökkévalóságnak készülnek.

2013-ban viszont még sokkal mélyebbnek érezte a produkciót. Akkor arról beszélt, hogy ha az emberek túllépnek a nyilvánvalón, mármint a meztelenségén, akkor láthatják, mennyire sebezhető, szomorú ez a dal.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!