szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Futás közben moralizál legutóbbi Facebook-posztjában a kissé kikerekedett honvédelmi miniszter.

Mintha kissé beleragadt volna előző, sportállamtitkári pozíciójába Simicskó István honvédelmi miniszter. A politikus „Sportoljunk minél többen!”- felkiáltással posztolt magáról a Facebookon egy fotót, amelyen éppen élen jár a példamutatásban.

A miniszter egyébként az egyik, ha nem a legsportosabb kormánytag (a fociedzéseket már csak hébe-hóba látogató miniszterelnököt is idesorolva): 21 éve kungfuzik – a  Wing Tsun szakág 5. fokozattal rendelkező mestere, mellesleg a Parlamenti Sport Egyesület alelnöke is.

Néhány pluszkiló azért így is rárakódott az elmúlt években, ahogy arra egy hozzászóló (mellesleg volt fővárosi SZDSZ-es képviselő) is felhívta a figyelmet. A fotóhoz mellékelt bölcsességhez nincs mit hozzátenni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!