szerző:
hvg.hu

Mint azt már talán ön is tudja, a vizes vébé nyitóünnepségének csillaga, Emeli Sandé egészségügyi problémák miatt lemondta a budapesti fellépést. Sztárfellépő nélkül azonban nem maradhat ez a fontos esemény. Ki jöjjön? Postás Józsi vagy a Metallica? Korda György és Balázs Klári vagy álljon össze a Beatles? Szavazzon!

Nyilván ilyen rövid idő alatt nem könnyű már sztárt találni, de a jó hír az, hogy a pénz gyakorlatilag nem számít. Mint írtuk, a nyitóshow fellépőire több pénz van, mint a Sziget nagyszínpadának világsztárjaira egy héten keresztül.

Jöjjön Madonna, Taylor Swift, a Metallica, a Coldplay vagy a U2? Pumped Gabó? DJ Bobo? David Guetta? Valamelyik NER-kedvenc? Havasi Balázs, vagy esetleg Ákos? Esetleg mégis a korábban már felmerült a Rolling Stones? Hologramos megoldásban gondolkodjunk? Álljon össze a Beatles? Legyen Pataki Attila, és a koncert végén vigyék el az UFO-k? Hasítson végig a Dunán az Álomhajó, a Carpe Diemmel a fedélzetén?

Szóval, ötleteljünk! Ki legyen a vizes vébé sztárfellépője?

Ha a listán nem talál igazán megfelelő művészt, kérjük kommentben írja meg, kit szeretne ön látni.

Ön szerint ki lépjen fel a vizes vébé mégnyitóján?

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!