szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Celeb vagyok, ments ki innen! új szériáját nem Sebestyén Balázsék fogják már vezetni a Bors szerint.

Bár az idén is lesz Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor az RTL Kluboon, a Bors úgy tudja, nem a korábbi műsorvezető Sebestyén Balázs fogja azt vezetni.

2014-ben a műsort Vadon Jani és Sebestyén Balázs vezette, miközben a Class FM Morning show-ja a forgatás idejére szintén Dél-Afrikába költözött és onnan jelentkezett élő adással.

A lap szerint most viszont, hogy Balázsék a Tv2-t is tulajdonló Andy Vajna rádióján vezetik a műsorukat, más a helyzet, és ez állhat a hátterében annak, hogy elveszik a műsort a műsorvezetőtől.

A Borsnak az RTL Klub nem cáfolta az értesülést, de az okokról nem kívántak nyilatkozni. Azt viszont megerősítették, hogy az idén tényleg lesz Celeb vagyok, ments ki innen!, de részleteket nem árultak el arról sem, hogy kik lesznek a műsorvezetők. Sebestyén Balázs nem kívánta kommentálni az értesü­lést.

A lap szerint Sebestyén Balázs másik RTL-es műsora, a Gyertek át! szintén megszűnhet, elképzelhető, hogy a műsor nem kerül képernyőre az ősszel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!