szerző:
hvg.hu

Diszkózenére és mulatósra tipegnek, a politikusnak tetszik, amit csinálnak.

Ahogy korábban megírtuk, van két kukás Egerben, akik szívesen szórakoztatják magukat és a közlekedőket azzal, hogy a kukásautó fellépőjén táncolnak.

A róluk készült felvételek tanúsága szerint sokaknál nagy sikert aratnak a produkcióval, az önkormányzathoz tartozó hulladékgazdálkodási cégnek azonban "nem jött át" a dolog. Az ügyükben a Nyugat.hu szerint belső vizsgálat indult, mert életveszélyesnek találták, amit csináltak.

A két férfit csütörtökön meglátogatta Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője Győrben, a nagy találkozásról néhány fotó is készült. A politikus ezeket aztán a Facebookon tette közzé. Mint írta, szerinte lehet helye humornak a munkában, épp ezt képviseli Adolf és Kálmán, a két kukás. Azt már csak zárójelben tett hozzá, hogy persze fontos a munkahelyi biztonsági szabályok betartása is.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!