szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ráskó Eszter dumaszínházas stand-upostól interjút kért egy közelebbről meg nem nevezett hírportál, ő válaszolt is a kérdésekre, az interjú azonban végül nem jelent meg, írja a dumaszinhaz.hu. Ezt megerősíteni nem tudjuk, ám, ha a most a Dumaszínház oldalán olvasható beszélgetést házon belül írták, akkor is igen tanulságos és szórakoztató.

"Egy hírportál kért interjút Ráskó Esztertől, az újságíró a kérdéseket emailben küldte el a fiatal humoristának. Eszter végigolvasta a levelet, majd lelkiismeretesen válaszolt. Az oldal végül úgy döntött, nem teszi közzé az interjút! Mi viszont most közöljük!" – írja a dumaszinhaz.hu.

És hogy miért nem az emlegetett hírportálon, hanem a Dumaszínház oldalán jött le a beszélgetés (már ha tényleg erről van szó)? Példaként, íme egy kérdés és válasz.

"Gondolom, gyermekként is jóval magasabb voltál a kortársaidtól. A humor egyfajta önvédelemként indult, hogy ne a nagydarab, duci lány legyél az osztályban, hanem a jófej? Olvastam korábban egy írásodat a WMN-en, ahol nyíltan beszéltél a korábbi ismétlődő párkapcsolati 'hibáidról'. Az ember magának nehezebben ad tanácsot? El tudod-e, el lehet-e választani benned a magánéleti gondokkal küzdő lányt és a pszichológust?
Korábban azt hittem, hogy intelligens vagyok, de sajnos nem értem a kérdést. Háziorvosom, Dr. Monroe feljegyezései szerint hamarabb voltam 'jófej', mint kövér. Valószínűleg ez lehet az elhízásom oka is, a rezervátumban, ahol felnőttem, a látogatók sokkal szívesebben etették a vidámabb lakókat, mint a szomorú, szorongóbbakat. (...)"

A teljes interjút itt olvashatják.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Véget ért a sztrájk a Continental makói üzemében

Véget ért a sztrájk a Continental makói üzemében

A dohányboltok is nyitva maradhatnak

A dohányboltok is nyitva maradhatnak

Gergely Márton: A Facebook pofátlansága

Gergely Márton: A Facebook pofátlansága