szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Justin Trudeau a legmostohább ruhadarabot is képes élettel megtölteni.

A férfiak kétségtelenül szűk keretek közé vannak beszorítva, ha a formális öltözékükbe valami eredetit és egyénit be akarnak csempészni, de Justin Trudeau kanadai miniszterelnöknek ez nem jelent akadályt. Ha ő önkifejezni akar, akkor egy olyan takarásban lévő, semleges(nek gondolt) ruhadarabon keresztül is meg tudja tenni, mint a zokni.

A képen látható csubbakás darabot egy teljesen átlagos szerdai napon viselte, amikor miniszterelnökként csupa formális rendezvényen vett részt. Néha viszont megtörte a formalitást azzal, hogy néha keresztbe tette a lábát, és megvillantotta a zokniját, amelyen teljes díszben előbukkant Csubbakka.

Nem ez az első alkalom, hogy a kanadai miniszterelnök Star Wars tematikát viselt a lábán, és egyébként is szereti körültekintően kiválasztani a zoknijait.

Az a legkevesebb, hogy egy melegrendezvényre szivárványszínű zoknit vesz fel, de az már igazi diplomáciai bravúr, hogy egy NATO-találkozóra egy NATO-zoknit is elő tudott kapni.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!