Legalábbis ezt nyilatkozta a Miss Oroszország győztese.

Polina Popova - ő képviseli országát a Miss World és a Miss Universe versenyeken - egy moszkvai sajtótájékoztatón mondta el, hogy az orosz nőknek köszönetet kell mondaniuk Putyin elnöknek azért, hogy Oroszországban nem történhetnek meg a Weinstein-ügyhöz hasonló szexuális zaklatásos esetek - jelenti a The Moscow Times.

"Úgy gondolom, ilyen dolgok nem történhetnek meg Oroszországban, ezért pedig Vlagyimir Putyinnak és politikájának kell köszönetet mondanunk", nyilatkozta a szépségkirálynő első udvarhölgye, Ksenia Alekszandrova, "Nagyon ritka, hogy ilyenről hallhatunk ebben az országban, és ez boldoggá tesz"

"Minden a nőn múlik", mondta Popova, "Nem tudom, hogy viselkedett Angelina Jolie ebben az esetben - elvégre ő (mármint Weinstein) a munkaadója"

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!