szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A zenész szerint a helyzet "szörnyű".

Ed Sheeran a Sky News kérdésére azt válaszolta, hogy neki személyesen nem voltak ilyen típusú tapasztalatai, ám, mivel igen szűk körben mozog, ez még nem jelent semmit. Mindazonáltal úgy gondolja, a jelenség nem csak a filmiparra, hanem egész biztosan a zene világára is jellemző.

A gitáros-énekes a #metoo-mozgalomról is szót ejtett: "Szörnyű, hogy ezekről a dolgokról nem beszéltünk eddig, jó, hogy végre napvilágra kerültek ezek az ügyek."

Ma korábban hírt adtunk arról, hogy a veterán énekes, Tom Jones is megnyilvánult a szexuális zaklatások ügyében. "A zeneiparban is rendszeresen előfordulnak ilyen esetek. Sokan az ügynökökre panaszkodnak, akik különféle dolgok teljesítését várják el a lemezszerződéshez, ugyanúgy mint a filmszerződések esetében" – mondta a brit énekes a BBC Radio 5-nek adott interjújában.

(via NME)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gergely Márton Itthon

A Vígszínház a zaklatási ügyről: azt gondoljuk, amit a Katona

Van-e dolga a magyar színházaknak a Weinstein-üggyel és Sárosdi Lilla vallomásával? Ezt szerettük volna megtudni az elmúlt napokban. Hétfő óta leveleztünk a színházakkal, hogy pontokba szedett kérdéseinkre konkrét válaszokat kapjunk. Alább közöljük ezeket, az olvasó pedig döntse el, melyiket díjazza tapssal.

Letette a hivatali esküt Joe Biden, ő az Egyesült Államok 46. elnöke

Letette a hivatali esküt Joe Biden, ő az Egyesült Államok 46. elnöke

Minden második eladott BMW már SUV Magyarországon

Minden második eladott BMW már SUV Magyarországon

Az Európai Parlamentben sincs egyetértés a Covid-oltással kapcsolatban

Az Európai Parlamentben sincs egyetértés a Covid-oltással kapcsolatban