szerző:
hvg.hu

Édesanyja szerint igazi szumóbirkózó a kisfia, aki a 18. hétig lánynak mutatta magát.

5040 grammos csecsemőt hozott világra a szentesi kórházban egy orosházi édesanya. Robi a harmadik gyermeke és igazi kis szumóbirkózó. Ha éhes, nagyon méltatlankodik, de egyébként nyugodt, aranyos baba – mondta a Délmagyarországnak.

A kisfiút két nővére várja otthon, akik annak idején négy kilogramm fölötti súllyal jöttek a világra. Most 5 és 15 évesek. Öccsük egyébként a 18. hétig lánynak mutatta magát – árulta el az édesanya, akinek a lányai sem Orosházán születtek, mert mindhárom terhessége alatt terhességi cukorbetegség jelentkezett nála, és ezzel nem egyszerű megfelelő kórházat találni, valamint a saját kezelőorvosa is Szentesen praktizál.

Az édesanya és kisfia várhatóan szerdán hazamehetnek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!